top of page

Aanbod

PXL_20230213_164030979_2.jpg
Speksteen workshop

Binnen deze workshop krijg je de ruimte om op gevoel je eigen steen uit te kiezen. Vervolgens ga je hier een aantal sessies mee aan de slag. In de workshop leer ik je waar speksteen vandaan komt, hoe je deze kunt bewerken maar krijg je vooral de ruimte om te ontdekken wat jij met dit materiaal kan. We werken onder andere met raspen, vijlen, schuren en polijsten. 

Ik leer je in de workshop hoe je je kan laten leiden door de natuurlijke lijnen en vormen van de steen en ruimte kan maken voor het proces dat ontstaat. 

Ik daag je uit om in het hier en nu te blijven waarbij de focus ligt bij het proces en niet bij het eindresultaat, het eindresultaat ontstaat gaandeweg.

Na afloop van de workshop mag je jouw kunstwerk mee naar huis nemen en kan je deze een mooie plek geven. Het kunstwerk kan je in het dagelijkse leven nog ondersteunen en kracht geven, je herinneren aan de inzichten die je hebt gehad tijdens het proces.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en volwassenen. We kunnen individueel met elkaar aan de slag of in een groep.

Voor meer vragen en tarieven, neem gerust contact met mij op.

khara-woods-KR84RpMCb0w-unsplash.jpg
Creatieve workshops & coaching

LUISTER biedt creatieve workshops en coaching aan. LUISTER werkt ervaringsgericht. Het gaat niet om het eindresultaat maar om de weg ernaartoe. Een eindproduct kan echter veel betekenen. Het is een tastbare herinnering aan het proces. Het gemaakte werkstuk kan na afloop van ons contact je nog ondersteunen in het dagelijkse leven om de nieuwe inzichten toe te passen.

Dat wat we voelen en denken kan soms verstopt zitten. Door beeldend bezig te zijn kunnen onbewuste processen zichtbaar worden. Er kan laagdrempelig gewerkt worden door middel van bijvoorbeeld beeldhouwen, schilderen en tekenen, waarbij gebruikt gemaakt wordt van verschillende materialen zoals klei, speksteen, hout, verf, tekenmateriaal en restmateriaal. De focus ligt bij het opdoen van succeservaringen en plezierbeleving.

We kunnen ook meer de diepte in gaan en werken aan de hand van jouw hulpvraag, behoefte en thema’s waarmee jij rondloopt. Samen kiezen we dan op basis van jouw hulpvraag en voorkeuren, materiaal waarmee we aan de slag gaan. Met mijn kennis en ervaring, sta ik jou bij in je proces en bied ik hulp gericht op jouw behoefte en hulpvraag. 

stacey-gabrielle-koenitz-rozells-VOP6yJifbxo-unsplash.jpg
Dans

''Uit je hoofd en in je lijf.''

Of je nou vrij danst en je laat leiden door de muziek en dat wat de bewegingen en de muziek bij jou oproepen, of je leert een choreografie aan, dans daagt je uit om op een andere manier contact te maken met jezelf, je lijf,  je hoofd en je omgeving. Het kan je helpen om spanningen en gedachten los te laten. Je neemt je lichaam waar vanuit een ander perspectief.  Maar vooral is dans een manier om plezier te beleven!

Voor wie?

LUISTER biedt dansworkshops aan op scholen, kinderfeestjes,  familiedagen, naschoolse activiteiten, personeelsfeesten & meer. 

Luister is ook in te huren voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, thema feesten ed.

bottom of page