top of page

Over LUISTER

tabitha-turner-8iAnqwXhczE-unsplash.jpg

Wat is LUISTER

Met het inzetten van je lichaam door middel van dans en het gebruiken van beeldend materiaal, gelooft LUISTER erin dat je innerlijke wereld, onbewuste processen of belemmerende gedachten en emoties, geuit en zichtbaar gemaakt kunnen worden.

LUISTER geeft door het gebruiken van verschillende kunstdisciplines een nieuwe dimensie aan contact & communicatie, ervaringen en het huidige moment. Met als doel te verbinden, bewustwording te creëren en taboes te doorbreken maar vooral om ruimte te geven aan jou!​

unnamed.jpg

Wat doet LUISTER

''Luister, voel, beweeg.''

LUISTER helpt kinderen, jongeren & volwassenen te voelen, te groeien, in beweging te komen en te ontwikkelen middels bewegen en beeldend werken. Door te doen en ervaren komt er ruimte om plezier te beleven en succeservaringen op te doen. 

LUISTER maakt geen onderscheid in leeftijd, (culturele) achtergrond of afkomst, is er ook voor de kwetsbare doelgroepen en heeft een open deur beleid. 

LUISTER biedt coaching en workshops aan passend bij jouw behoefte en de context waarin gewerkt wordt. Tijdens ons contact is er ruimte voor persoonlijke hulpvragen, het opstellen van doelen en het werken met actuele thema's.

LUISTER biedt vanuit haar kennis vanuit de studie vaktherapie en onderwijsassistent creatieve begeleiding en is breed inzetbaar. Er kan zowel individueel als in de groep gewerkt worden; van sensomotorisch werken met kinderen op de kinderopvang, kinderfeestjes en workshops op scholen tot ouder-kind begeleiding waar meer systeemgericht gewerkt kan worden. LUISTER komt naar de kinderopvang, school, het AZC of een door u aangegeven locatie.

In overleg is veel mogelijk. 

shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash.jpg

Voor wie is LUISTER

Heb jij behoefte om los te komen, te bewegen, te dansen? Wil jij je perfectie loslaten en meer genieten van het proces en succeservaringen opdoen? Wil jij gewoon lekker bezig zijn of juist die verdieping opzoeken in je proces? Zijn er thema's waar je mee aan de slag wil maar is de drempel te hoog om erover te praten. Wil je op een nieuwe manier contact maken met jezelf en de ander of wat nieuws leren? 

Dan is LUISTER misschien wel iets voor jou!

LUISTER is er voor kinderen, jongeren en volwassenen. LUISTER heeft ook ervaring met zwangerschap, vluchtelingen en psychisch kwetsbare kinderen en jongeren; hechtingsproblemen, angst- en zelfbeeldproblematiek, trauma door huiselijk geweld, autisme, foetaal-alcohol syndroom, sociale en emotionele problemen.


LUISTER werkt onder andere samen met andere kunstdisciplines en organisaties om samen met jou of een groep aan tijdelijke projecten te werken.

bottom of page