top of page
scott-higdon-b8wjYDfUxOE-unsplash.jpg

Wat is LUISTER?

Met het inzetten van je lichaam door middel van dans en het gebruiken van beeldend materiaal, gelooft LUISTER erin dat je innerlijke wereld, onbewuste processen of belemmerende gedachten en emoties, geuit en zichtbaar gemaakt kunnen worden.

LUISTER geeft door het gebruiken van verschillende kunstdisciplines een nieuwe dimensie aan contact & communicatie, ervaringen en het huidige moment. Met als doel te verbinden, bewustwording te creëren en taboes te doorbreken maar vooral om ruimte te geven aan jou!​

Wat doet LUISTER?

''Luister, voel, beweeg.''

LUISTER helpt kinderen en jongeren te voelen, te groeien, in beweging te komen en te ontwikkelen middels bewegen en beeldend werken. Door te doen en ervaren komt er ruimte om plezier te beleven en succeservaringen op te doen. 

LUISTER maakt geen onderscheid in leeftijd, (culturele) achtergrond of afkomst, is er ook voor de kwetsbare doelgroepen en heeft een open deur beleid. 

LUISTER biedt coaching en workshops aan passend bij jouw behoefte en de context waarin gewerkt wordt. Tijdens ons contact is er ruimte voor persoonlijke hulpvragen, het opstellen van doelen en het werken met actuele thema's.

LUISTER biedt vanuit haar kennis vanuit de studie vaktherapie en onderwijsassistent creatieve begeleiding en is breed inzetbaar. Er kan zowel individueel als in de groep gewerkt worden; van sensomotorisch werken met kinderen op de kinderopvang, kinderfeestjes en workshops op scholen tot ouder-kind begeleiding waar meer systeemgericht gewerkt kan worden. LUISTER komt naar de kinderopvang, school, het AZC of een door u aangegeven locatie.

In overleg is veel mogelijk. 

 

bottom of page