top of page

 

''Ervaar, ontvang, voel en laat los.''

Al sinds ik mij kan herinneren heb ik een grote voorliefde voor het verhaal van de ander. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het magische proces van leven, leven geven en de ontwikkeling en groei van kind tot mens en alles wat daarbij komt kijken.

Op elk moment van je leven, word je geconfronteerd met jezelf en de wereld om je heen. Uit persoonlijke ervaringen en binnen het werkveld is het mij opgevallen dat veel mensen zich in hun kern niet gehoord en gezien voelen, een stukje erkenning missen voor wie ze zijn en niet hun dromen durven na te leven. Soms zijn we dusdanig verwijderd van ons gevoel dat we geen woorden meer kunnen geven aan wat er in onze binnenwereld afspeelt.

Ik heb mogen ervaren hoe fijn het is om je lichaam in beweging te zetten en beweging te gebruiken om weer in contact te komen met jezelf en je omgeving. Tevens hoe zelfexpressie via lichaamstaal, beweging en beeldend werk en het non-verbaal contact maken met jezelf en de ander, als een alternatieve en primaire vorm van communicatie kan dienen. Dit wil ik jou ook laten ervaren!

Ik kom graag met jou in verbinding,
dus twijfel niet & neem gerust
contact met mij op

IMG-7178.jpg
bottom of page