top of page
Grey Simple Photo Dance Instagram Post (6).png

Embodied Expression Session

19 oktober 2023 | 19:00-21:30 uur Hooghouse Groningen

EMBODIED EXPRESSIE gaat heel erg over lichaamsbewustzijn, dat wat jou beweegt, wat er in je binnenwereld allemaal gebeurd, wat je ervaart en voelt, extern vormgeven. Het laten stromen van je innerlijke energie en deze tot uiting brengen.

 

Ontdek hoe je beweegt vanuit je eigen ruimte en wat voor bereik jouw lichaam heeft. Hoe groot beweeg jij en wat zegt dit over je eigen ruimte en in hoeverre je iemand anders toelaat in die ruimte.

 

Via creatieve expressie geven we betekenis aan beweging. Ontdek welke bewegingen vanuit jouw innerlijke zelf komen en welke sensaties deze bewegingen oproepen.

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op: luister.astridderuijter@gmail.com
 

 

1 daagse retraite 'Vertraag & Verbind

12 november 2023 | 9:30-16:30 uur Hooghouse Groningen

Wij, Astrid en Roos, bundelen onze krachten en verwelkomen je graag bij deze 1 daagse retraite. Dit is een dag voor jou. Een dag in teken van vertragen en verbinden, met jezelf en met de groep. Een dag gevuld met yoga, meditatie, expressie, en een heerlijke lunch.

 

We beginnen de dag met een yoga sessie, gevolgd door een geleide meditatie. Door middel van yoga en meditatie landen we in ons lichaam waardoor we stil kunnen staan bij wat er vanbinnen in ons leeft. Deze dag geeft jou een moment om tijd te nemen om te reflecteren, om in te checken bij jezelf; wat wil je blijven doen en wat wil je gaan ontvangen? Een creatieve workshop geeft je vervolgens de ruimte om hier op jouw manier uiting aan te geven en stil te staan bij dit proces.

 

Aan de hand van het begeleide intentie & reflectie moment, krijg jij de ruimte om op een creatieve wijze uiting te geven aan jouw eigen bevindingen en inzichten, dat wat er in jou leeft. Je bent hierin vrij om te werken met materiaal naar keuze (verf, krijt, houtskool, potloden).

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op: luister.astridderuijter@gmail.com

Grey Simple Photo Dance Instagram Post (1).png
WhatsApp Image 2023-09-22 at 10.30.02.jpeg

InnerLicht Minishootdag

28 oktober 2023 | 10:00 - 17:00 uur Hooghouse Groningen

Hoe fijn zou het zijn om een uur te beleven waarin jij centraal staat, en jouw InnerLicht vastgelegd wordt? Samen met Marieke Gras willen wij je graag uitnodigen voor onze speciale Minishoot dag in het hart van Groningen.

Wat kun je verwachten voor deze liefdevolle investering in jezelf?

• Een fotoshoot van een uur met ruimte voor 3 outfit changes

(neem zelf je outfits mee).

• Een voorselectie van 50 schitterende beelden waaruit jij jouw 6 favorieten kiest. Wil je meer? Geen probleem! Extra bewerkte foto's zijn beschikbaar voor €15,- per stuk.

• De geselecteerde foto's ontvang je in hoge resolutie via WeTransfer, zodat je er prachtige afdrukken van kunt maken. Mocht je extra foto’s willen, dan sturen we de factuur naderhand toe.

Geniet van een kopje koffie of thee met gezonde snacks tijdens de shoot. Wij bieden deskundige en liefdevolle begeleiding gedurende de hele ervaring.

 

Samen creëren we magische momenten. 

Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met mij op: luister.astridderuijter@gmail.com

bottom of page